ДПС ще подкрепи на евентуален втори тур проф. Анастас Герджкиов, заяви пред

...
ДПС ще подкрепи на евентуален втори тур проф. Анастас Герджкиов, заяви пред
Коментари Харесай

ДПС ще подкрепи на втори тур Герджиков

ДПС ще поддържа на възможен втори тур проф. Анастас Герджкиов, съобщи пред Нова телевизия един от зам.-председателите на партията Халил Летифов.

Партията обаче няма да застане зад Герджиков на първи тур - имаме решение да издигнем свой кандидат за президент - това е решението Оперативното бюро и Централния съвет на партията, подсети Летифов.  " Името на нашия претендент и кандидатска двойка ще стане ясно идната седмица, може би до 10 дни. От на следващия ден в действителност би трябвало да завърши съвещанието на нашите разширени регионални препоръки и те да дават информация по какъв начин виждат държанието на придвижването. След което Оперативното бюро ще вземе решение за кандидатпрезидентската двойка на Движение за права и свободи ", сподели още Халил Летифов.
Ако се стигне до балотаж сред Радев и Герджкиов, Движение за права и свободи ще избере този, който може да е обединител на нацията, съобщи ексдепутатът.  " Ще ви напомня, че предишния септември имахме нарочна декларация за откриването на есенната сесия на 44-ото Народно заседание, където ръководителят Мустафа Карадайъ изиска да се отдръпват както президента, по този начин и премиера, защото и двамата са част от казуса, а не от решението на казуса ", разяснява Летифов.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР